Open dagen ROC Amsterdam

Kom langs op de open dagen van ROC Amsterdam

Kom jij uit de buurt van Hoofddorp en overweeg jij om te gaan werken en leren in de transport en logistiek? Wil je direct een goed salaris verdienen om leuke dingen te doen én wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen om uiteindelijk je vakdiploma te behalen? Start dan volgend schooljaar een BBL-traject via Aldivèr!

Wij zijn Aldivèr. Al sinds 2006 zijn we actief in het verzorgen van leerwerktrajecten en dit jaar zijn wij weer aanwezig op de open dagen van ROC van Amsterdam. Wij staan op de open dagen op de volgende data: 28 januari 2023 en 21 maart 2023. Vergeet je niet in te schrijven op deze pagina als je naar onze stand komt. Wij geven namelijk dit jaar gratis speakers weg. Mis het niet!

Bezoek ons op een van de volgende dagen!
  • Zaterdag 28 januari 10:00 - 14:00
  • Dinsdag 21 maart 16:00 - 20:00

Open dag v2

Waar kun je ons vinden op de open dag van ROC Amsterdam?

Je zal in eerste instantie verwacht worden bij de receptie van het hoofdgebouw op de locatie Diamantlaan 29. Bij de receptie wordt je hartelijk welkom geheten en krijg je meer uitleg over waar je moet zijn. Voor de opleiding Transport en Logistiek zal je eerst naar boven begeleid worden om vervolgens een kijkje te nemen in de praktijkruimte. Een ruimte waar je straks vaker te vinden bent. Hier staan wij met onze stand tijdens de opendagen. Wij van Aldiver vertellen je uiteraard die dag samen met de docenten graag meer over de BBL opleiding.

Waarom kiezen voor Aldivèr

Een professionele opleiding

Persoonlijke en professionele begeleiding zorgt voor de juiste voortgang van het werken & leren traject.

Opleiding met baangarantie

Wij bieden je baangarantie; direct aan het werk bij toonaangevende werkgevers die we samen selecteren.

De beste en goedkoopste rijopleiding

Flexibel in de keuze van de verkeersschool; samen bepalen we wat het beste bij je past.

Open dag op ROC Amsterdam