Werken in de automotive
Wil jij je motorhart laten ronken?

Als monteur houd jij de wereld in beweging. Daarom zijn monteurs onmisbaar. Gelukkig voor jou is er volop vraag naar dit soort handige vakmensen, die niet bang zijn voor vieze handen. Jij bent namelijk degene die altijd de motor en daarmee 'de boel' op gang houdt. Het monteursvak is bovendien een beroep waar de verdiensten goed zijn, niet onbelangrijk voor de toekomst!

DSC1694 1 bewerkt
Al sleutelend leren?

Ben jij niet bang voor vuile handen, hou je van sleutelen en wil je het liefst iedere motor van binnen en buiten leren kennen? Dan is een baan als automonteur je op het lijf geschreven. Wanneer je via Aldivèr begint met werken en leren als automonteur, kom je direct bij ons in dienst. Je bent 100% zeker dat je een goed betaalde baan hebt tijdens je opleiding. En ook na je BBL-opleiding kun je direct aan de slag. Want een goed opgeleide monteur komt bijna overal aan de bak.

Het hele BBL-traject duurt 2 tot 3 jaar. In samenwerking met een ROC bij jou in de buurt krijg je theorielessen. De praktijk leer je bij het leerbedrijf, dat jou netjes betaalt voor je gewerkte uren. Je kunt je opleiding uitbreiden met het behalen van je rijbewijzen, maar ook andere, extra opleidingen zijn mogelijk. Daarbij helpen wij je graag, zelfs financieel.

DSC1611 copy

Wil jij vier dagen per week je handen uit de mouwen steken in de praktijk en één dag per week naar school voor de bijbehorende theorie? Dan kun je kiezen uit:

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr. 

Aanmelden