Technisch Specialist Bedrijfsauto's
Wat ga je doen als Technisch Specialist Bedrijfsauto’s?
DSC1526 copy v2

Als Technisch Specialist Bedrijfsauto’s ben je werkzaam als technisch contactpersoon in een bedrijfsautobedrijf en ben je actief in de werkplaats. Daar bouw je een vertrouwensrelatie op tussen het bedrijf en de klant, maar sta je ook paraat met technische kennis om zo collega’s van hulp te kunnen voorzien. Je hebt een onderzoekende instelling en analytisch vermogen, je bent betrokken bij het bedrijf en je werkt servicegericht. Wisselende werktijden zijn voor jou geen probleem, jij bent ten slotte de eindverantwoordelijke voor alle werkzaamheden. Jouw prioriteit is dan ook om ervoor te zorgen dat bedrijfsauto’s zo min mogelijk stilstaan en zo snel mogelijk klaar zijn voor aflevering.

DSC1909 copy v2

Kerntaken

  • Je stelt een diagnose aan de bedrijfsauto.
  • Je voert onderhoud uit aan voertuigen en/of mobiele werktuigen. Hierbij bereidt je eerst de onderhoudswerkzaamheden voor en na de afronding van het onderhoud rapporteer je alle onderhoudswerkzaamheden zorgvuldig.
  • Je voert reparaties uit aan voertuigen en/of mobiele werktuigen. Hierbij bereidt je eerst de reparatiewerkzaamheden voor en na afronding van de reparaties rapporteer je alle reparatiewerkzaamheden zorgvuldig.

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr. 

Aanmelden