Logistiek Plus

AdobeStock 507560066 min 25

Wil jij naast het behalen van je logistieke diploma ook je rijbewijzen halen?

Wij helpen je op weg met de opleiding Logistiek Plus! Tijdens je opleiding kom je bij ons in dienst en verdien je meteen je eigen salaris. Op deze manier ben je 100% zeker dat je een goed betaalde baan hebt tijdens je opleiding. Na het behalen van je logistiek Plus traject ben je breed inzetbaar en ligt de banenmarkt voor je open. Je kunt aan de slag bij het bedrijf waar je je BBL-traject hebt gevolgd, of bij een ander tof logistiek of transport bedrijf.

AdobeStock 303605274 min 1 25

Het hele BBL-traject van werken en leren in de logistiek duurt 2,5 tot 3 jaar, dit is afhankelijk van jouw opleiding. In samenwerking met een ROC krijg je theorielessen en de praktische vaardigheden leer je bij je leerbedrijf. Daarnaast betaalt het leerbedrijf ook nog eens netjes voor je gewerkte uren. De opleiding kunnen we uitbreiden met het behalen van je rijbewijzen, wij zullen je daarmee ook financieel helpen. Heb je hier interesse in?

Meld je aan!

Meld je aan bij je school en bij Aldivèr

Wij nodigen je uit voor een intake gesprek

Samen gaan we op zoek naar een passend leerbedrijf

Jij gaat als BBL-student Logistiek Medewerker Plus aan de slag

Flexcraft Aldivèr werken en leren

Flexcraft Aldivèr Werken & Leren is één van Nederlands grootste detacheerders in BBL- en leerwerktrajecten in transport, logistiek & automotive. Met gemiddeld zo'n 500 leerlingen voor de diverse leerwerktrajecten weten wij als geen ander waar we het over hebben.

De afgelopen jaren, al sinds 2006, hebben we met veel leerbedrijven, maar ook met alle betrokken rijscholen en ROC's een schat aan ervaring opgedaan.

Postbus 3078
4200 EB Gorinchem

Einsteinstraat 9D
4207 HW Gorinchem

T: 088 - 730 79 50