Kom werken als heftruckchauffeur
Door jou loopt alles in het magazijn op rolletjes
Campagnebeeld Aldiver ahmad klein

Wil jij werken in de logistiek als heftruck-/reachtruckchauffeur? Dan ben je bij Aldivèr op het juiste adres! Bij ons ga je, voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, van start met een heftruck opleiding.

Wij zorgen voor een opleiding waardoor jij veilig en snel een heftruck kan besturen, waarbij de veiligheid altijd voor op staat. Als heftruck chauffeur zorg je er niet alleen voor dat alles op tijd de deur uitgaat, maar ook dat de goederen gelost worden en opgeslagen worden in het magazijn.

Mocht het voor jouw werkgever noodzakelijk zijn om ook een reachtruck diploma in bezit te hebben, dan verzorgen wij ook deze opleiding.

DSC1224 1 copy klein v2

Als heftruckchauffeur zorg jij ervoor dat alles in het magazijn op rolletjes loopt en op tijd de deur uit gaat. Hier komen verschillende werkzaamheden bij kijken zoals het op de juiste locatie orders picken en dat vervolgens op een pallet verzendklaar maken. Je controleert of de artikelen juist zijn en kloppen met de pakbonnen, je constateert voorraadverschillen en schade zodat dit juist administratief verwerkt kan worden. Je rapporteert dit aan de voorman en/of supervisor. 

Als je al ervaring hebt in de logistiek, dan werkt dat zeker in je voordeel. Je kunt dan sneller aan de slag.

Meld je aan!

Wil jij vier dagen in de week werken en één dag in de week naar het ROC voor een baan in de logistiek? Doe dan het één of twee jarige BBL-traject in de logistiek en wordt logistiek medewerker, logistiek teamleider, planner wegtransport of logistiek supervisor. Wil je logistiek medewerker worden én je rijbewijzen halen? Ga dan voor Logistiek PLUS, het pluspakket van Aldivèr. 

Aanmelden