Open dagen

Word vrachtwagenchauffeur of specialist in de logistiek

Ontdek de wereld van transport & logistiek op onze open dagen

Overweeg jij om te gaan werken en leren in de transport en logistiek? Wil je direct een goed salaris verdienen om leuke dingen te doen én wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen om uiteindelijk je vakdiploma te behalen? Start dan volgend schooljaar een BBL-traject via Aldivèr!

Wij zijn Aldivèr. Al sinds 2006 zijn we actief in het verzorgen van leerwerktrajecten. Gemiddeld vinden we ieder jaar voor ruim 500 leerlingen een passende leerwerkplek, met name in de vakgebieden transport, logistiek & automotive. Dat doen we samen met ROC’s en erkende leerbedrijven. Door de jaren heen hebben we een uitstekend netwerk opgebouwd en weten we precies waar jij het beste op je plek zit. Met onze unieke bonusregeling maak jij kans op een gratis B-rijbewijs!

DSC0585 klein v4
Kom naar onze open dag

In samenwerking met rijscholen in jouw regio organiseren wij open dagen waar jij de wereld van transport en logistiek kunt ontdekken! Je maakt kennis met onze consulenten die jou alles kunnen vertellen over onze BBL-trajecten. Je krijgt voldoende informatie en leuke spullen mee naar huis, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt bekijken.

Als je kiest voor een BBL-traject via Aldivèr ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Eén dag in de week ga je naar school waar je alle benodigde theorie krijgt. Daarnaast ga je vier dagen per week aan het werk bij jouw leerbedrijf, waar je deze theorie direct in de praktijk kunt brengen. Je verdient gelijk je eigen geld, om de dingen te kunnen doen die jij naast werken en leren belangrijk vindt.

Meld je aan voor een open dag bij jou in de buurt

Onze open dagen zijn op verschillende plekken door het hele land:

  • 8 juli bij Verkeersschool Blom in Etten-Leur
  • 26 augustus bij Don Opleidingen in Naaldwijk

Wil jij er bij zijn? Meld je dan aan! Kies een plaats bij jou in de buurt, kies een tijdvak en vul jouw gegevens in. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. 

Meld je aan

Let op: max. 4 personen per aanmelding en max. 12 personen per tijdvak.