Flexcraft Evenementenbouw

AdobeStock 215614589

Flexcraft Evenementenbouw

Wij verzorgen de op- en afbouw van de mooiste events door heel Nederland. Met ons flexibel en gemotiveerd personeel zorgen wij dat alles netjes en effectief wordt geregeld. Of je nu bij ons werkt of ons inhuurt om een event vlekkeloos te laten verlopen, je geniet altijd van deze geweldige voordelen.

Je krijgt binnen Flexcraft B.V. één contactpersoon voor de gehele dienstverlening. Deze contactpersoon regelt tevens gegarandeerde 24/7 bereikbaarheid voor het snel kunnen schakelen. Kortom: korte communicatielijnen, duidelijkheid wie waar over gaat en snel schakelen in het optimaliseren van de dienstverlening.

Kerk bijgesneden

Voor kandidaten

Als opbouw medewerker ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en afbreken van evenementen. Je werkt samen in een team van enthousiaste collega's om ervoor te zorgen dat het evenement vlekkeloos verloopt. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opzetten van bedrijfsevenementen, horecaevenementen, stands en decoratie. Ook zorg je ervoor dat alles na afloop van het evenement weer netjes wordt afgebouwd en opgeruimd. Enthousiast geworden over werken bij Flexcraft? Lees verder en schrijf je in!

Meer lezen

Voor bedrijven

Wij van Flexcraft ontzorgen u volledig door middel van flexibele personeelsbezetting voor uw op & afbouw opdrachten. Onze gemotiveerde werknemers zorgen er bij ieder evenement voor dat er netjes en effectief wordt gewerkt. Enthousiast over onze diensten? Lees verder en kom gezellig langs om kennis te maken!

Meer lezen

Neem contact op

Stuur ons een bericht en kom gezellig langs! Wij bespreken uw wensen en kijken graag
hoe wij daarin van dienst kunnen zijn.