Werken in de evenementenbouw

Kerk bijgesneden

Wat ga je doen?

Als opbouw medewerker ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en afbreken van evenementen. Je werkt samen in een team van enthousiaste collega's om ervoor te zorgen dat het evenement vlekkeloos verloopt. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opzetten van bedrijfsevenementen, horecaevenementen, stands en decoratie. Ook zorg je ervoor dat alles na afloop van het evenement weer netjes wordt afgebouwd en opgeruimd.

Wij zijn op zoek naar iemand met een flexibele instelling, die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en bereid is om in het weekend te werken. Daarnaast is het belangrijk dat je fysiek fit bent en geen problemen hebt met het tillen van zware objecten. Ervaring in de evenementenbranche is een pré, maar geen vereiste.

Werken waar en wanneer je zelf wilt

Betaald krijgen naar kwaliteit, niet naar leeftijd

Werk bij de mooiste opdrachtgevers in een prettige werksfeer

Auto van de zaak

Verdien incl. €15,50 per uur (zzp €19)

1679918017751

Waarom Flexcraft?

Flexcraft B.V. is een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in het bemiddelen van uitzendkrachten in diverse branches zoals Horeca & Events, evenementenbouw, schoonmaak, haven & logistiek, productie, glastuinbouw, metaal & techniek en voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben ons de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner, die ontzorging van haar relaties hoog in het vaandel heeft staan.

Je krijgt binnen Flexcraft B.V. één contactpersoon voor de gehele dienstverlening. Deze contactpersoon regelt tevens gegarandeerde 24/7 bereikbaarheid voor het snel kunnen schakelen. Kortom: korte communicatielijnen, duidelijkheid wie waar over gaat en snel schakelen in het optimaliseren van jouw werkzaamheden.

Neem contact op

Enthousiast geworden over de dienstverlening van Flexcraft? Neem dan gerust contact met ons op middels het bijgaande formulier. Wij stellen ons graag voor in een persoonlijk gesprek!

Direct contact:
carlos.bennis@flexcraft.nl
+31 (0)88 142 51 32

Of bezoek ons:

Flexcraft Evenementenbouw
Anthonetta Kuijlstraat 45B
3066 GS Rotterdam