Personeel in de evenementenbouw

Kerk bijgesneden

Wat bieden we?

Je kent het vast wel, een event voorbereiden en druk bezig zijn met alle uitnodigingen en het personeel, maar dan het opbouwen nog. Zware barren, tafels en veel stoelen die misschien wel tot drie keer verplaatst moeten worden voordat zij op de perfecte plek staan.

Wij van Flexcraft ontzorgen u volledig door middel van flexibele personeelsbezetting voor uw op & afbouw opdrachten. Onze gemotiveerde werknemers zorgen er bij ieder evenement voor dat er netjes en effectief wordt gewerkt. Enthousiast over onze diensten? Vul onderstaand contactformulier in en kom gezellig langs om kennis te maken!

Ervaar de voordelen en betrouwbaarheid van een vast contactpersoon

Zorgvuldig geselecteerd personeel die van uw event een succes maken

Gemotiveerd personeel voor een goed tarief

AdobeStock 331605642

Waarom Flexcraft?

Flexcraft B.V. is een uitzendorganisatie die o.a. is gespecialiseerd in het bemiddelen van uitzendkrachten in diverse branches zoals: Horeca & Events, evenementenbouw, schoonmaak, Haven, Transport & Logistiek, productie, glastuinbouw, metaal & techniek en voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben ons de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner, die ontzorging van haar relaties hoog in het vaandel heeft staan.

U krijgt binnen Flexcraft B.V. één contactpersoon voor de gehele dienstverlening. Deze contactpersoon regelt tevens gegarandeerde 24/7 bereikbaarheid voor het snel kunnen schakelen. Kortom: korte communicatielijnen, duidelijkheid wie waar over gaat en snel schakelen in het optimaliseren van de dienstverlening.

Neem contact op

Enthousiast geworden over de dienstverlening van Flexcraft? Neem dan gerust contact met ons op middels het bijgaande formulier. Wij stellen ons graag voor in een persoonlijk gesprek!

Direct contact:
carlos.bennis@flexcraft.nl
+31 (0)88 142 51 32

Of bezoek ons:

Flexcraft Evenementenbouw
Anthonetta Kuijlstraat 45B
3066 GS Rotterdam