Flexcraft Zorg

Flexcraft Zorg zorgaanbieders
Flexkrachten in de zorg
Flexcraft Zorg werken en leren
Werken & Leren in de zorg
Zorg: meer dan werk, meer dan een product
Zorg tegel op Homepage Flexcraft

Als er de afgelopen periode één ding duidelijk is geworden dan is het wel dat er in de zorg werk aan de winkel is!

Alleen met inzet van velen slagen we erin de zorg in Nederland op het gewenste niveau te krijgen en te houden. Flexcraft denkt al geruime tijd na over de (maatschappelijke) wenselijkheid om haar expertise, opgedaan in andere sectoren, in te zetten voor de sector Zorg & Welzijn.

Onze bedoeling is een duurzame bijdrage te leveren aan het oplossen van de al jaren bestaande personeelskrapte. Duurzaam betekent dan vooral niet meedoen aan de concurrentieslag waarbij de schaars beschikbare medewerkers voortdurend worden ‘rondgepompt’ in het systeem, maar wel werken aan een serieus en weloverwogen alternatief. En dat is precies wat we gaan doen!

Bij content Flexkrachten 2
Echte zorg, echt mensen werk

Werken in de zorg doe je niet zomaar, werken in de zorg doe je met overtuiging voor de ander. Met een gedegen kennis van de zorg weten we precies waar we over praten. Onze medewerkers zijn afkomstig uit de zorg en realiseren zich dus ook dat zorg meer is dan ‘werk’, meer dan ‘een product’.

Zorg verlenen vraagt naast kennis en kunde een goed oog voor de mens en de menselijke maat. Zorg is dus ook aansluiten bij de cliënt, die moet er immers altijd beter van worden. Flexcraft Zorg levert zinnige zorg, voor onze kandidaten, voor onze opdrachtgevers, maar vooral voor de cliënt.

Oog voor de mens en de menselijke maat

Samen onderweg naar duurzame oplossingen

Zinnige zorg is onze zorg