Vacature Verzorgende IG3.

Tegel Flexkrachten in de Zorg

Iedereen heeft een zorghart
Soms is het even zoeken maar vinden doe je het
Zorgen voor een ander is zorgen voor jezelf
Iedereen heeft de zorg van een ander nodig
De één meer dan de ander maar zonder zorg kun je niet
Naarmate je ouder wordt neemt de behoefte aan zorg van en door een ander toe
In de ouderenzorg wachten veel mensen op zorg
Aan dat wachten willen wij een einde maken 

Werken in de zorg doe je niet zomaar, werken in de zorg doe je met overtuiging voor de ander. Met een gedegen kennis van de zorg weten we waarover we praten. Onze medewerkers zijn afkomstig uit de zorg en realiseren zich dus ook dat Zorg meer is dan ‘werk’, meer dan ‘een product’. Zorg verlenen vraagt naast kennis en kunde een goed oog voor de mens en de menselijke maat. Zorg is dus ook aansluiten bij de cliënt, die moet er immers altijd beter van worden. Flexcraft Zorg & Welzijn levert zinnige zorg, voor onze kandidaten, voor onze opdrachtgevers, maar vooral voor de cliënt.

 Wij verwelkomen een ervaren Verzorgende-IG3 die ons Flex-team VVT komt versterken

 Wat verwachten we van jou?

Flexibel werken in de (ouderen) zorg is voor jou bekend, vertrouwd én een uitdaging. Als professional zet jij je graag en met overtuiging in om zorg te verlenen precies daar waar dat nodig is. Je werkt zelfstandig, bent wendbaar en je weet snel en nauwkeurig vast te stellen wat de zorgvraag is en welke persoonlijke aanpak het beste werkt. Je bent in staat om met een beperkte hoeveelheid informatie toch snel de zorg te leveren die nodig is. Als collega ben je alert op je omgeving; je hebt snel een beeld van de werkomgeving en de collega’s met wie je samenwerkt. Het feit dat je op korte termijn in staat bent echte cliëntwaarde te leveren doet je goed. Herken je jezelf hierin? Dan willen we jou erg graag ontmoeten!

 Wat mag je van ons verwachten?

  • Loon naar werken; een goed salaris, passend bij het flexibele karakter van de job
  • Als je wil een auto ‘van de zaak’ of anders een prima reiskostenvergoeding
  • Een uitgekiend studieprogramma om ‘bij te blijven’ in jouw vak en vakgebied
  • Wij zorgen goed voor onze medewerkers

 Wil je meer weten? Bel rechtstreeks met Hans Uiterwijk, 06-11031813.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook, stuur jouw cv per e-mail naar ons toe . Geef in de e-mail kort aan wat je aanspreekt in de functie.

 

Wie zijn wij?

De Flexcraft groep is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk. Dit doen we in verschillende sectoren en sinds kort ook in de Zorg.