Werken & leren in de zorg

Flexcraft Zorg werken en leren

Een snelle en efficiënte manier van leren

Werken & Leren, niet alleen een job maar ook nog eens een vak

Flexcraft is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werken en leren, nu ook in de zorg. De werken & leren trajecten bieden jou als toekomstig zorgprofessional de mogelijkheid om je theoretisch en praktisch te scholen en tegelijkertijd je opgedane kennis en vaardigheden in te zetten in een betaalde baan in de zorgpraktijk.

Een bijzondere vorm van leren dus waarbij herkenning in de praktijk een belangrijk leermiddel is. Je past in de praktijk toe wat je in theorie en training hebt geleerd en de ervaringen uit de praktijk neem je weer mee terug naar de opleiding. Een snelle en efficiënte manier van leren die veel mensen van nature ligt! 

vrouw in stoel met zorg
Zorg, werken met verstand, hart en handen

Het is je vast niet ontgaan dat er grote tekorten zijn in de zorg. Een tekort aan goed opgeleid personeel dat de uitdaging aangaat om zorg van een prima kwaliteit te leveren. Zorg afgestemd op de ouderen van nu; dat betekent niet meer zorg dan nodig en niet minder dan verantwoord.

Een op de individuele patiënt afgestemde zorg, uitgaande van de mogelijkheden die de patiënt nog heeft. Geen eenvoudige baan, niet alleen maar de handen uit de mouwen, ook goed kijken in het directe contact met de patiënt waar de zorgbehoefte ligt. Het contact dat je maakt met de patiënt betekent voor de patiënt, erkenning, herkenning en oprechte aandacht.

Meld je aan voor een professionele zorgopleiding

Als jij voelt voor een baan in de zorg dan leiden wij je op tot het diploma Verzorgende IG3. Dat doen we door je een BBL-traject aan te bieden bij een erkende opleider (meestal een plaatselijk ROC) in combinatie met een (betaalde) baan in de zorg. Je komt voor de duur van de opleiding in dienst bij Flexcraft en wordt gedetacheerd bij een zorgaanbieder. De opleiding wordt voor je betaald en na diplomering krijg je een vaste aanstelling bij de zorgaanbieder.

Past dit bij jou? Bel dan met Hans Uiterwijk en dan bekijken we samen de mogelijkheden:

Contact