Flexcraft Horeca & Events

Werken via Flexcraft Horeca & Events

 

Werken waar en wanneer je zelf wilt.

Betaald krijgen naar kwaliteit, niet naar leeftijd.

Werk bij de tofste opdrachtgevers.

Je wordt volledig gefaciliteerd.

Verdien incl. €15,50 per uur (zzp €19)

Auto van de zaak.

Kies zelf of je in loondienst werkt of als zzp’er.

Wie is Flexcraft Horeca & Events?

Flexcraft Horeca & Events staat voor werken bij de leukste opdrachtgevers in heel Nederland.

Flexcraft Horeca & Events is een nieuwe uitzendorganisatie maar met jarenlange ervaring en contacten binnen de horeca. Hierdoor is het mogelijk om op de leukste festivals te werken maar ook in het duurste sterrenrestaurant. Van de patatkraam tot de mooiste feesten, je bent welkom om samen met ons de leukste opdrachten te vervullen.

Als Flexcraft Horeca & Events staan wij voor onze medewerkers en geven onze opdrachtgevers de optimale aandacht en service waarbij het persoonlijk contact bovenaan staat. Wij zijn dus geen snel platform waarbij de klant en medewerker nog wel eens uit het oog worden verloren.

AdobeStock 333435818 2MP
AdobeStock 135490959

Werken voor Flexcraft Horeca & Events

Werken in de horeca betekent mensen blij maken! Of dat nou is door de geweldige service die je biedt of een heerlijk gerecht dat door jou op tafel komt te staan. Met Flexcraft Horeca & Events wordt dit mogelijk bij de leukste opdrachtgevers in heel Nederland.

Flexcraft Horeca & Events is een nieuwe uitzendorganisatie maar met jarenlange ervaring en contacten binnen de horeca. Hierdoor is het mogelijk om op de leukste festivals te werken maar ook in het duurste sterrenrestaurant. 

Meer lezen  Aanmelden

Verdien een citytrip naar Barcelona

Wil jij een citytrip naar Barcelona verdienen, compleet verzorgd door Flexcraft Horeca & Events?
Kijk dan hier hoe jij mee kan doen en schrijf je snel in!

Lees meer

AdobeStock 265810309 emblem4

Personeel van Flexcraft

Als Flexcraft Horeca & Events staan wij voor onze medewerkers en geven onze opdrachtgevers de optimale aandacht en service waarbij het persoonlijk contact bovenaan staat. Wij zijn dus geen snel platform waarbij de klant nog wel eens uit het oog wordt verloren.

Ons personeel wordt zorgvuldig geworven en heeft de benodigde ervaring om direct bij u aan de slag te gaan! Van bediening tot keuken, bij restaurants en events. Wij hebben het personeel om uw opdracht vlekkeloos te laten slagen.

Meer lezen  Contact

Route naar Flexcraft Horeca & Events