Werken in de horeca

AdobeStock 204320164 2MP

Werken bij Flexcraft

Werken in de horeca betekent mensen blij maken! Of dat nou is door de geweldige service die je biedt of een heerlijk gerecht dat door jou op tafel komt te staan. Met Flexcraft Horeca & Events wordt dit mogelijk bij de leukste opdrachtgevers in heel Nederland.

Flexcraft Horeca & Events is een nieuwe uitzendorganisatie maar met jarenlange ervaring en contacten binnen de horeca. Hierdoor is het mogelijk om op de leukste festivals te werken maar ook in het duurste sterrenrestaurant. Van de patatkraam tot de mooiste feesten, je bent welkom om samen met ons de leukste opdrachten te vervullen.

Meld je aan

Werken via Flexcraft Horeca & Events

Werken waar en wanneer je zelf wilt.

Betaald krijgen naar kwaliteit, niet naar leeftijd.

Werk bij de tofste opdrachtgevers.

Je wordt volledig gefaciliteerd.

Verdien incl. €15,50 per uur (zzp €19)

Auto van de zaak.

Kies zelf of je in loondienst werkt of als zzp’er.

A7305902

Werken in de bediening

Als je werkt in de bediening doe je dit altijd met een lach op je gezicht. De tevredenheid van de gasten staat bij jou centraal en daar zet je dan ook graag een stapje extra voor. Of je nu achter de bar staat of een vol terras moet bedienen, jij doet dit graag en krijgt hier energie van.

Bij Flexcraft Horeca & Events werken wij ook graag hard voor jou! Zo vinden we samen de mooiste restaurants en de gaafste events voor jou om aan de slag te gaan. Klinkt werken in de bediening jou als muziek in de oren? Top! Lees verder of bekijk meteen onze vacatures.

Meer   Aanmelden

Verdien een citytrip naar Barcelona

Wil jij een citytrip naar Barcelona verdienen, compleet verzorgd door Flexcraft Horeca & Events?
Kijk dan hier hoe jij mee kan doen en schrijf je snel in!

Lees meer

A7305874

Werken in de keuken

Één ding is zeker als je in de keuken werkt: je bent stressbestendig! Je hebt een passie voor koken en je vindt het gaaf om de lekkerste gerechten richting de gasten mee te geven. Iedereen in de keuken heeft hetzelfde doel, namelijk de gasten voorzien in hun grootste wensen! Of je nu zelfstandig werkend kok, hulpkok, keukenhulp of afwasser bent. Jullie dragen allemaal bij aan dit gezamenlijke doel.

Bij Flexcraft Horeca & Events helpen wij jou met het vinden van opdrachten waar je je vingers bij aflikt! Ook zo'n trek in een functie in de keuken? Lekker! Lees verder of bekijk meteen onze vacatures.

Meer   Aanmelden