Ghalem Reggani gestart als kersverse consulent

7 januari 2021

Op 1 maart is Ghalem Reggani gestart als kersverse consulent transport en logistiek. Een nieuwe uitdaging, waarbij zijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer en enthousiaste leermeester in de horeca hem nu uitstekend van pas komt. 

“De afgelopen jaren heb ik me met hart en ziel ingezet voor mijn eigen kookstudio aan de Zuidas in Amsterdam. Als leermeester had ik ieder jaar meerdere BBL-leerlingen onder mijn hoede. Jonge, gedreven, toekomstige professionals op wie ik mijn passie en liefde voor het vak heb geprobeerd over te brengen. Ik weet na vallen en opstaan inmiddels exact welke ingrediënten er nodig zijn voor een geslaagd leerwerktraject.”

“Na 25 jaar in de horeca voelde ik echter dat ik klaar was voor iets nieuws. Bij Aldivèr heb ik een baan gevonden waarin ik mijn passie voor het werken met BBL-leerlingen en het ondernemerschap kan combineren. Als consulent heb ik dagelijks contact met leerlingen, maar ook met ondernemers, leerbedrijven, scholen en ouders. Die rol is me op het lijf geschreven.” 

“Waar ik alles weet van de horeca, had ik tot aan vorig jaar geen kaas gegeten van de transport en logistieke sector. Ik heb me de afgelopen maanden verdiept in alles wat met logistiek en transport te maken heeft. Van de verschillende rijbewijzen tot de keuze uit opslagsystemen en verpakkingssoorten; er ging een wereld voor me open.”

“Mijn grootste uitdaging is om mijn kennis als leermeester in de horeca te vertalen naar de logistieke branche. Daarnaast mag ik me deels richten op een marktonderzoek om te ontdekken of we een soortgelijk traject ook kunnen aanbieden aan leerlingen van horeca-opleidingen. Horeca als nieuwe telg in de Aldivèr-familie. Daar zet ik in de toekomst graag mijn tanden in!”