Vind je toffe bijbaan

AdobeStock 117461463

Een bijbaan bij Flexcraft Horeca & Events

Flexcraft Horeca & Events staat voor werken bij de leukste opdrachtgevers in heel Nederland. Samen met Flexcraft Horeca & Events werk je op de leukste festivals en in de duurste restaurants. Van de patatkraam tot de mooiste feesten, je bent welkom om samen met ons de leukste opdrachten te vervullen!

Lijkt het je wat om in de horeca aan de slag te gaan?

Lees meer

Barcelona klein v2

Verdien een citytrip naar Barcelona

Verdien met jouw nieuwe bijbaan een citytrip naar het prachtige Barcelona, compleet verzorgd door Flexcraft Horeca & Events! Kijk hier hoe jij mee kan doen en schrijf je snel in!

Lees meer

FC Logo VindjetoffeBijbaan 13 03 23 02 v2

Flexcraft en Mentoren op Zuid

Vanuit de ambitie om iedereen aan het werk te helpen is Flexcraft Uitzendbureau als partner nauw betrokken bij dit programma. Flexcraft gelooft in een pragmatische en doeltreffende aanpak om mensen te ondersteunen bij hun carrière. Bij Flexcraft krijg je de kans om jouw kwaliteiten beter te ontwikkelen en nog veel meer te leren.

Meld je aan

Enthousiast geworden over de dienstverlening van Flexcraft? Neem dan gerust contact met ons op middels het bijgaande formulier. Wij stellen ons graag voor in een persoonlijk gesprek!

Meld ook je vrienden aan!

Werkt iemand 3 diensten bij Flexcraft Horeca & Events die jij hebt aangedragen? Dan krijg jij €25! Makkelijk toch. Nodig dus snel een aantal vrienden uit.

Flexcraft Horeca & Events
Anthonetta Kuijlstraat 45B
3066 GS Rotterdam

T: +31 (0)6 43 84 63 03