Oekraïens personeel

AdobeStock 357275784 40

Hoogopgeleid Oekraïens personeel van Flexcraft

Momenteel hebben we een groot bestand van hoogopgeleide Oekraïners die zich in de regio Rotterdam gevestigd hebben. Zij willen in Nederland een nieuw bestaan opbouwen en vele van hen zijn al aan het werk in de productie, schoonmaak of horeca.

Om een meer toekomstwaardig bestaan voor hen te realiseren zijn wij naarstig opzoek naar een baan die past bij hun opleiding en werkervaring. Help ons bij het vinden van de gepaste werkplek, waarbij de (volledige) potentie die zij bezitten tot hun recht komt, zodat zij een stap dichterbij zijn bij een volwaardig bestaan in Nederland.

Neem contact op

Oekraiense werknemers Website

Communicatie

De huidige arbeidsmarkt vraagt ons om creatief om te gaan met de beschikbare mogelijkheden om vacatures te vervullen.

Ondanks dat de Nederlandse taal veelal als onmisbaar wordt beschouwd, is de Engelse voertaal vaak toch een gepaste voertaal binnen de bedrijfsvoering. Veel van onze kandidaten spreken vaardig Engels, waardoor communicatie geen obstakel hoeft te zijn.

Daarnaast faciliteren wij vanuit Flexcraft voor alle kandidaten een cursus Nederlands die zij naast het uitvoeren van hun werkzaamheden kunnen volgen. Op deze wijze helpen we direct bij het introduceren van de Nederlandse taal en de communicatie bij u binnen de organisatie.

Flexcraft Uitzendbureau v2

Over Flexcraft

Flexcraft is een uitzendbureau dat in heel Nederland actief is en zich richt op het uitbreiden van haar diensten in verschillende sectoren. Flexcraft bestaat uit gespecialiseerde afdelingen en bemiddelt niet alleen nationale en internationale uitzendkrachten, maar ook BBL leerlingen en zzp'ers. De communicatielijnen tussen Flexcraft en haar klanten zijn kort, waardoor de klanten optimaal worden ondersteund. Indien nodig biedt Flexcraft ook in-house services aan om haar klanten nog beter te ontzorgen.

Meer over ons

DSC01469

Welke functies hebben we beschikbaar?

In ons bestand hebben wij honderden kandidaten die staan te springen om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Zo hebben wij ervaren:

  • Expediteurs;
  • Financiële Managers;
  • Grafische ontwerpers;
  • IT personeel;
  • Marketing specialisten;
  • Transportplanners;
  • Warehouse medewerkers;
  • Zeelieden.

Neem contact met ons op

Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Geef in het formulier aan naar welke functies u op zoek bent, dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken. Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Flexcraft hoofdkantoor

Einsteinstraat 9B
4207 HW Gorinchem

Postadres:
Postbus 3078
4200 EB Gorinchem

Flexcraft; een onderneming in beweging

Flexcraft is een onderneming in beweging! In 2020 is Flexcraft overgenomen door de Horizon Groep; één van de grootste arbeidsbemiddelaars in de voedingsmiddelen industrie. Recent zijn uitzendorganisaties McDo-It, Axidus en Axxent overgenomen. Schrijf je in voor de business update e-mail en blijf op de hoogte van de toekomstplannen van Flexcraft.