Het Flexcraft DNA
Flexcraft Uitzendbureau v2

Het verschil maken

Bij Flexcraft omarmen we een heldere visie die de basis vormt van wie we zijn en hoe we werken. Ons DNA is gevormd door passie, kwaliteit en samenwerking. Met een gedreven team streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het vinden van de juiste talenten en om kandidaten te helpen bij het realiseren van hun carrièredoelen. Onze betrouwbare aanpak staat garant voor succesvolle samenwerkingen en langdurige relaties. Bij Flexcraft geloven we in de kracht van verbinden, maatwerk, grenzeloos werken, en streven we ernaar om elke dag het verschil te maken in de wereld van werk.

Missie

Onze missie is het verbinden van mensen en werk, bij Flexcraft kent dit geen grenzen. Wij kijken verder dan wat we kennen, omdat we geloven dat ieder op zijn eigen manier invulling wil geven aan werk. Verbinden buiten gebaande paden.

Visie

In een toekomst waar 'werk' zich steeds herdefinieert, ziet Flexcraft een wereld waarin elk individu zijn unieke arbeidspad vindt, onbegrensd door traditionele kaders. Wij geloven in een grenzeloze arbeidsmarkt, waar iedereen overal zijn potentieel kan realiseren.

Flexcraft Uitzendbureau DNA verbinden connect

Verbinden

De kracht van specialisatie: Onze sleutel tot het verbinden van kandidaat met de opdrachtgever.

Alle kandidaten worden in recordtijd gekoppeld aan de juiste opdrachtgever. Onze specialistische benadering zorgt ervoor dat dit in al onze vakgebieden mogelijk is: iedere intercedent binnen Flexcraft heeft diepgaande kennis van zijn of haar specifieke vakgebied. Op deze manier weten we precies waar ieders behoefte ligt. Dit is hoe wij de perfecte match maken.

Flexcraft Uitzendbureau DNA maatwerk

Maatwerk

Het voorkomen van een inefficiënte planning met behulp van maatwerk.

Door mee te denken in de projectplanning en te kijken naar de behoeften per situatie, kunnen we de juiste vakkrachten plaatsen op de juiste plek. Zo streven we naar efficiëntie en flexibiliteit bij het op- en afschalen van de vakkrachten. Dit zorgt dan ook voor meer vrijheid in de planning en minder overbodige kosten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en handelen altijd op basis van de behoefte van de klant.

 

Flexcraft Uitzendbureau DNA grenzeloos

Grenzeloos

Het verkennen van mogelijkheden op de internationale arbeidsmarkt.

De krapte op de arbeidsmarkt in Nederland vraagt om creatieve manieren van het werven van kandidaten. Om de opdrachtgevers, in deze lastige periode, toch te voorzien van de juiste vakkrachten op hun projecten, werven wij grenzeloos. Vertrouwd werven wij kandidaten vanuit Nederland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Hongarije, Oekraïne & Litouwen. Zo kunnen wij de gaten in de planning goed opvullen met vakkrachten uit andere landen.

Flexcraft Uitzendbureau DNA gedrevenheid

Gedrevenheid

Ondernemerschap zit in ons DNA.

Bij Flexcraft nemen we het initiatief en denken we vooruit. Jouw contactpersoon kijkt verder en doet een stapje extra, zo wordt er ingespeeld op de veranderingen in de markt en worden er passende oplossingen geboden. In alles wat we doen tonen we ondernemerschap. Van het proactief zoeken naar effectieve manieren van werven tot het contact dat we met jullie organisatie hebben. Wij behalen de beste resultaten met onze unieke benadering van de arbeidsmarkt door bestaande grenzen te verleggen. Samen zetten we de stappen naar succes.

Flexcraft; een onderneming in beweging

Flexcraft is een onderneming in beweging! In 2020 is Flexcraft overgenomen door de Horizon Groep; één van de grootste arbeidsbemiddelaars in de voedingsmiddelen industrie. Neem direct contact met ons op en ontdek hoe onze experts u het beste kunnen helpen.