Flexcraft Bouw & Techniek
AdobeStock 296696918
Voor kandidaten
Lees hier meer informatie over werken bij Flexcraft Techniek!
Flexcraft april 8 van 32 klein
Voor bedrijven
Lees hier alles over het personeel van Flexcraft en hoe wij jou helpen met je bouwplanning!
Aldiver flexcraft techniek 2
Vacatures
Bekijk al onze vacatures! Solliciteer binnen een paar minuten op langdurige projecten en functies
Flexcraft april 10 van 32

Wie zijn wij?

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie is dé betrouwbare flexpartner voor organisaties en werknemers in de bouw, techniek en (petrochemische) industrie. We zijn er voor bedrijven die op korte termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise. Of organisaties nu op zoek zijn naar gemotiveerde uitzendkrachten of gespecialiseerde zzp’ers, Flexcraft kan uw bedrijf volledig ontzorgen.

Voor kandidaten hebben wij mooie klussen, langdurige projecten en een wekelijkse, kosteloze betaling van je loon; dat is werken via Flexcraft. Je hebt altijd persoonlijk contact met iemand van Flexcraft, er is altijd werk en als blijk van waardering geven wij met regelmaat leuke dingen aan onze vaklieden.

Personeel van Flexcraft  Vacatures

Professionele vakmensen

Al onze vakmensen worden getraind en begeleid. Zij zijn gemotiveerd en nemen hun werk serieus.

Optimaliseer uw planning

De flexibel inzetbare zzp'ers en uitzendkrachten van Flexcraft staan voor u klaar!

Altijd de juiste vakman voor uw bedrijf

Wij hebben meer dan 8.000 vakmensen in ons bestand. Deze kunnen meteen bij u aan de slag!

Flexcraft april 21 van 32

Werken voor Flexcraft

Voor kandidaten bieden we een wereld aan mogelijkheden in de bouw, techniek en industrie. Of je net begint aan je carrière of een ervaren professional bent, bij Flexcraft helpen we bij het vinden van de juiste baan die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en ambities.

Wij zorgen voor mooie klussen en langdurige projecten waar jij je op je plek voelt. Jij hebt een vast contactpersoon binnen Flexcraft met goede ervaring en de juiste kennis van het vak. Het belangrijkste is dat je echt bij ons hoort en deel uit gaat maken van de Flexcraft familie, onze hechte club van mensen.

Meer lezen   Vacatures

iStock 000011617522 Full

Personeel van Flexcraft

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie bemiddelt zowel zzp’ers als uitzendkrachten. Al onze vakmensen worden getraind en begeleid. Zij zijn gemotiveerd en nemen hun werk serieus. Daarnaast beschikken ze over alle papieren die wettelijk en voor uw opdracht vereist zijn.

Wij hebben meer dan 8.000 vakmensen in ons bestand waardoor we voor u altijd de juiste match kunnen vinden. De flexibel inzetbare zzp'ers en uitzendkrachten van Flexcraft staan voor u klaar! Dus twijfel niet langer en neem contact met ons op om uw project te optimaliseren.

Meer lezen   Neem contact op