Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie

Flexcraft april 9 van 32
Voor kandidaten
Mooie klussen, langdurige projecten en een wekelijkse, kosteloze betaling van je salaris.
Flexcraft Techniek home
Voor bedrijven
Optimaliseer uw planning met de flexibele inzet van de professionele en gemotiveerde vakmensen.
Aldiver flexcraft techniek 2
Vacatures
Bekijk hier alle vacatures van Flexcraft in de Bouw, Techniek & Industrie
Flexcraft april 10 van 32

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie is dé betrouwbare flexpartner voor organisaties in de bouw, techniek en (petrochemische) industrie. We zijn er voor bedrijven die op korte termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise. Of organisaties nu op zoek zijn naar gemotiveerde uitzendkrachten of gespecialiseerde zzp’ers, Flexcraft kan uw bedrijf volledig ontzorgen.

Lees verder  Vacatures

Professionele vakmensen

Al onze vakmensen worden getraind en begeleid. Zij zijn gemotiveerd en nemen hun werk serieus.

Optimaliseer uw planning

De flexibel inzetbare zzp'ers en uitzendkrachten van Flexcraft staan voor u klaar!

Altijd de juiste vakman

Wij hebben meer dan 8.000 vakmensen in ons bestand.

Flexcraft april 21 van 32

Bouw & Techniek

Wij hebben een groot en variabel bestand aan zzp’ers, die graag ingezet worden bij uitdagende projecten. En door onze jarenlange ervaring en vakkundige fieldmanagers zijn wij uitstekend in staat om de meest uiteenlopende projecten voor u uit te voeren.

De zzp-wetgeving heeft sinds de invoering van de wet DBA nogal wat haken en ogen. Als de Belastingdienst oordeelt dat de zzp’er die u inschakelt géén zelfstandige is, bent u bijvoorbeeld alsnog verplicht loonheffingen af te dragen. Wilt u absoluut geen risico lopen op gedoe achteraf, dan bent u bij Flexcraft aan het juiste adres.

iStock 000011617522 Full

Industrie

Naast de bemiddeling van zzp’ers zijn wij een full-service uitzendbureau in de industrie, met als specialisme professionals in de petrochemische industrie en techniek. Onze vaklieden komen, buiten Nederland, voornamelijk uit Roemenië, Polen en diverse andere landen uit Midden- en Oost-Europa. Iedereen beschikt over de juiste kwalificaties en papieren.

Contact