Flexcraft Bouw

Aldiver flexcraft techniek 2

Bouwen aan de Toekomst met Flexcraft Bouw

In de wereld van de bouw draait alles om samenwerking, vakmanschap en toewijding. Bij Flexcraft begrijpen we het belang hiervan en streven we ernaar om talent en projecten te verbinden om zo de toekomst vorm te geven. Of je nu een bedrijf bent op zoek naar flexibel personeel of een ambitieuze professional bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, bij Flexcraft vindt je de ondersteuning en mogelijkheden die je nodig hebt. Met ons uitgebreide netwerk van vaklieden en een divers portfolio aan projecten in de bouwsector, streven we ernaar om de perfecte match te maken tussen vraag en aanbod.

Het perfecte project

Wij luisteren naar je wensen en kiezen op basis van je kennis en ervaring het perfecte project.

Vast contact

Bij Flexcraft heb je een vast contactpersoon die precies weet waar jij behoefte aan hebt.

Wekelijkse betaling

Bij Flexcraft wordt je salaris wekelijks en kosteloos uitbetaald.

3

Werken in de bouw

Als je werkt in de bouw draait alles om teamwork, de projecten ga jij samen met andere professionals oppakken. Jij bouwt mee aan de toekomst en werkt daar dan ook hard voor. Wij werken ook graag hard voor jou! Zo gaan we op zoek naar de beste projecten waar jij aan de slag kunt. Wij hebben een divers aanbod aan projecten in de bouw en daar kan jij deel van uitmaken. Lees meer over werken en alle functies in de bouw of bekijk onze vacatures.

Meer lezen  Vacatures

Flexcraft april 10 van 32

Vaklieden in de Bouw

Heeft u behoefte aan flexibel personeel? U kunt ons inschakelen voor het werven, selecteren en inzetten van flexibele vaklieden in de bouw.

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie bemiddelt zowel zzp’ers als uitzendkrachten. Onze vaklieden worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd. Daarnaast beschikken ze over alle papieren die wettelijk en voor uw opdracht vereist zijn, zodat u altijd volgens de wet- en regelgeving inhuurt.

Onze vaklieden

Contact met Flexcraft Techniek

Wilt u uw bouwplanning optimaliseren? Heeft u behoefte aan een meer flexibele pool van gemotiveerde en professionele werknemers?
Wij staan voor uw onderneming klaar! Wij komen graag bij u langs om onze kennis en kunde met u te delen.