Boksen voor het goede doel: een avond vol kracht en betekenis

18 april 2023

Samen maken we het verschil!

We zijn ontzettend trots om te delen dat Flexcraft afgelopen weekend (14 april) de hoofdsponsor was van een fantastisch boksgala, waarbij er maar liefst €103.750 werd opgehaald voor het goede doel Lymph&Co. Lymph&Co vraagt aandacht voor lymfeklierkanker en gebruikt 100% van de donaties voor financiering van wetenschappelijk onderzoek naar betere en effectievere behandelingen. Lees verder op de website van Lymph&Co en steun dit prachtige goede doel!

Het was een avond vol sensatie en sportieve prestaties. We waren vereerd om betrokken te zijn bij dit evenement en om ons steentje bij te dragen aan het ondersteunen van het goede doel.

We willen graag onze dank uitspreken aan Rotterdam Charity Club, 1-2-3 vastgoed en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit boksgala. Ook willen wij onze medewerker Marius Cocor bedanken voor het deelnemen in de strijd tegen kanker! Hij heeft deze avond gebokst voor het goede doel, lees hieronder verder over Marius zijn ervaring tijdens het event.

 Foto van White Color boksevenement ter bestrijding van kanker met Flexcraft als hoofdsponsor. Opbrengst ging naar de strijd tegen kanker. Deelnemers boksten voor het goede doel.

Het evenement is inmiddels afgelopen maar doneren is nog steeds mogelijk!

Doneer nu!

Flexcraft-medewerker Marius

Marius heeft deelgenomen in de strijd tegen kanker tijdens het White Collar Boxing event voor het goede doel. Marius had nooit verwacht dat hij zelf aan zo'n evenement zou deelnemen, maar toen de kans zich voordeed om voor het goede doel te vechten, besloot hij ervoor te gaan.

Marius was onder de indruk van het evenement en noemde het "een hele mooie ervaring". Hij vertelde ons dat hij graag naar dit soort evenementen keek en het een hele gave ervaring vond. "Ik kijk altijd graag naar de opkomst met muziek", zei hij. "En dacht zelf wel eens om hieraan mee te doen maar had niet verwacht dat ik dat ook echt zou doen".

Hij had een duidelijk doel voor ogen toen hij de ring betrad: winnen. Hoewel hij tijdens het gevecht een paar klappen ontving, zette hij door en kwam hij sterker terug. Zijn tegenstander was langer en meer dan 10 kilo zwaarder, maar toch wist Marius te winnen. Zijn tegenstander was zelfs onder de indruk van het doorzettingsvermogen wat Marius liet zien: "hij zei zelf na afloop ook dat ik na elke klap alleen maar beter werd en sterker terug kwam".

Zijn motivatie om aan het evenement deel te nemen was persoonlijk: zijn eigen vader is 7 jaar geleden overleden aan kanker. Hij heeft toen helaas weinig voor hem kunnen doen, dus hij wilde op deze manier zijn steentje bijdragen.

Hij werd extra gemotiveerd door de goede aanmoediging van zijn collega's van Flexcraft: "Dit was leuk om te horen en gaf me ook extra energie, zo kon ik blijven gaan". Na het gevecht wist iedereen al dat hij had gewonnen, en de jury bevestigde deze gedachte. Een mooie en verdiende overwinning voor Marius!

De grootste overwinning was het succes van de hele avond: €103.750 opgehaald voor het goede doel!

Tot slot was Marius ook erg te spreken over de organisatie van het evenement. "De locatie was heel erg mooi en ik werd goed ontvangen. Ook was alles netjes geregeld met het eten en drinken", aldus Marius.

Het verhaal van Marius laat zien hoe je door je persoonlijke motivatie voor een goed doel, en met doorzettingsvermogen, in staat bent om boven je eigen grenzen uit te stijgen en iets bij kunt dragen aan de samenleving.

Het evenement zit er inmiddels op maar je kunt nog steeds doneren! Knok jij samen met Marius tegen kanker?

Doneer nu!