Flexcraft nieuwe toppartner van Rotterdam Topsport

13 april 2021

Vanaf 1 april 2021 is Flexcraft Uitzendbureau toegetreden tot de sponsorgroep van Rotterdam Topsport. Flexcraft heeft dagelijks meer dan 9000 vakmensen aan het werk in de branches bouw, techniek, industrie, logistiek en vleesverwerkende industrie. Ook biedt Flexcraft i.c.m. de ROC’s beroepsopleidingen met baangarantie in de transport en logistiek aan. 

Ed Molders - adjunct directeur - is verheugd met deze nieuwe samenwerking: “De link naar de sport is voor ons belangrijk. Regelmatig maken wij de verbinding tussen het leiden van een onderneming en het bedrijven van topsport. Flexcraft voorziet bedrijven en organisaties van een flexibele schil van vakmensen die meebeweegt met het bedrijf. Dit geeft deze bedrijven de mogelijkheid hun productie- of bouwplanning te optimaliseren. Dit vergt het uiterste van ons als organisatie en van onze vakmensen; zowel uitzendkrachten als zzp’ers”

"Wij onderscheiden ons onder andere door een persoonlijke aanpak en een oplossing die het beste aansluit bij de wensen van onze klanten. De samenwerking tussen Flexcraft Uitzendbureau en Rotterdam Topsport geeft ons toegang tot topsportevenementen om samen met onze (potentiële) klanten te beleven", aldus Ed Molders.

Ook directeur Rotterdam Topsport Peter Blangé steekt zijn blijheid niet onder stoelen of banken. "Na het gesprek met Marianne Meijer en Ed Molders is het balletje sneller gaan rollen. Wij zijn zeer content dat Flexcraft onze sporters verder op weg helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen. Sport is een mooie en effectieve metafoor voor de medewerkers en relaties van Flexcraft", aldus Peter Blangé. 

Over Flexcraft 
Flexcraft Uitzendbureau is een landelijke speler op het gebied van de inzet van flexibele, professionele en gemotiveerde vakmensen en is onderdeel van de Horizon Groep. Samen hebben zij dagelijks meer dan 9000 medewerkers actief aan het werk in diverse branches. Als NBBU lid en houder van diverse certificaten -waaronder de PayOK certificering- opereert flexcraft als een betrouwbare partner voor veel diverse bedrijven en organisaties. De sterk groeiende groep heeft haar hoofdvestiging in Gorinchem, Velp, een Rotterdamse vestiging in Kralingen en diverse kantoren in Polen, Roemenië en Duitsland.