Flexcraft Enschede
A7305052

Werk vinden dat echt bij je past!

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan? Beter salaris? Dichterbij huis? Of wil je gewoon weten welke jobs er nog meer beschikbaar voor je zijn? Meld je dan aan bij Flexcraft, het uitzendbureau van Enschede! Wij hebben altijd werk voor aanpakkers zoals jij in de horeca, logistiek, productie, commercie en administratie.

Schrijf je alvast in en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte baan voor jou beschikbaar is. Wij kunnen jou helpen met het vinden van:

  • Tijdelijk werk / uitzendwerk;
  • Vaste baan;
  • Opleidingen met baangarantie;
  • Beroepsopleidingen.

Bekijk meteen onze vacatures

A7305919 kopie

Uw partner voor personeel

Flexcraft is een uitzendbureau dat gelooft in het verbinden van mensen met werk. Met die visie begeleiden en verbinden wij dagelijks ruim 13.000 aanpakkers met werk dat er écht toe doet.

Gaat het om een kort- of juist langdurig project? Om eenvoudig of gespecialiseerd werk? Flexcraft is uw ervaren partner voor werven, selecteren én plannen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier om samen de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in!

Van uit onze locatie in het prachtige centrum van Enschede op het Stationsplein zijn we dé hotspot voor starters en aanpakkers die een baan willen die écht bij ze past. Wij zijn bereikbaar op loopafstand van het Centraal Station. We hebben onze vestiging compleet ingericht tot een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en de koffie altijd voor je klaar staat.

Je kunt altijd bij ons langskomen op Stationsplein 10-11, 7511JD, Enschede.
Wij zijn op werkdagen geopend van 9:00 uur tot en met 17:00 uur.

E-mail: a.arroun@flexcraft.eu

Telefoon: 088 142 55 00

B02A8906 25

Ontmoet ons team!

Iedere dag staan onze mensen voor je klaar. Persoonlijk contact en een ongedwongen sfeer zijn de kenmerken van ons team. Wij zijn pas tevreden als jij een goede eerste werkdag bij jouw nieuwe baan hebt gehad!

Vestigingsmanager Anouar en Marjo hebben het uitzendwerk letterlijk in het bloed zitten. Zij hebben samen meer dan 25 jaar ervaring met het matchen van kandidaten.

Schrijf je in

Bezoek Flexcraft uitzendbureau Enschede