Hoofdkantoor Flexcraft Gorinchem
DSC01119

Ons hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Flexcraft bevindt zich in Gorinchem, vanuit deze prachtige locatie bemiddelen wij personeel in veel verschillende sectoren. Vanuit deze vestiging begeleiden wij BBL studenten en bemiddelen we personeel uit landen zoals: Polen, Roemenië, Bulgarije en Oekraïne. Flexcraft European Work Support biedt flexibele oplossingen, zonder risico’s, met de hoogste service en scherpste prijzen in één totaalpakket.

Ook werken hier de toppers van HR, Backoffice, Finance en IT. Een groot aantal afdelingen dus, allemaal met een ander specialisme en dat is wat werken op deze vestiging zo divers en zo leuk maakt!

DSC01469

Onze visie

Flexcraft is een uitzendbureau dat gelooft in het verbinden van mensen met werk. Met die visie begeleiden en verbinden wij dagelijks ruim 13.000 aanpakkers met werk dat er écht toe doet.

Iedere dag staan onze mensen voor je klaar. Persoonlijk contact en een ongedwongen sfeer zijn de kenmerken van ons team. Wij zijn pas tevreden als de werkgever en werknemer beide blij zijn met de samenwerking!

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden over Flexcraft? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor en kom gezellig eens op gesprek met ons.
Graag kijken we samen naar hoe wij u van dienst kunnen zijn. Druk op de knop of neem direct contact op!

Telefoon: 088-7307900
E-mail: info@flexcraft.eu

Contactformulier

Bezoek Flexcraft uitzendbureau Gorinchem