Werken als uitzendkracht

Uitzendkrachten

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Er staat dan ook altijd iemand voor je klaar om je te helpen en te begeleiden. Service staat bij ons hoog in het vaandel en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Heb je voorkeur voor bepaalde projecten? Dan houden we daar zeker rekening mee. Je hoeft niet bang te zijn dat je niets te doen hebt, wij hebben altijd werk voor je.

We verbeteren graag de kwaliteit die onze mensen leveren bij de opdrachtgever. Je wordt bij ons dan ook betaald naar je kwaliteiten. Die betaling krijg je elke week, zonder extra kosten. Wij bieden bij Flexcraft begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, van het sollicitatieproces tot aan de werkperiode. We helpen je bijvoorbeeld met het, voorbereiden op sollicitatiegesprekken en bieden indien nodig training en bijscholing.

Als uitzendkracht heb je vaak meer flexibiliteit in je werkrooster. Dit kan handig zijn als je op zoek bent naar tijdelijk werk, parttime werk of als je flexibiliteit nodig hebt vanwege andere verplichtingen. Bij Flexcraft is er ook een mogelijkheid tot vast dienstverband bij de werkgever, afhankelijk van de behoeften en prestaties.

Neem contact op   Vacatures

Het perfecte project

Wij luisteren naar je wensen en kiezen op basis van je kennis en ervaring het perfecte project.

Vast contact

Bij Flexcraft heb je een vast contactpersoon die precies weet waar jij behoefte aan hebt.

Wekelijkse betaling

Bij Flexcraft wordt je salaris wekelijks en kosteloos uitbetaald.

Vacatures Flexcraft Techniek

Direct aan de slag bij uitdagende projecten in de bouw, techniek of industrie? Bekijk dan hier al onze vacatures! Meld je aan en wij nemen direct contact met je op.