Vestiging Rotterdam
rotterdam

Een vestiging met veel expertises

Vanuit onze vestiging in Rotterdam bemiddelen wij personeel in veel verschillende sectoren. Wij bemiddelen zzp'ers en uitzendkrachten in de Bouw, Techniek & Industrie. Onze werknemers weten de perfecte match te vinden tussen bedrijf en kandidaat door hun kennis van het vak en de ervaring die ze hebben opgedaan. Bij de afdeling Horeca & Events staan wij voor onze medewerkers en geven onze opdrachtgevers de optimale aandacht en service waarbij het persoonlijk contact bovenaan staat.

Bij Flexcraft Young UP geloven wij in werk voor iedereen. Zo ondersteunen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en helpen wij ze ontwikkelen om een baan te scoren die bij ze past.

DSC01469

Onze visie

Flexcraft is een uitzendbureau dat gelooft in het verbinden van mensen met werk. Met die visie begeleiden en verbinden wij dagelijks ruim 13.000 aanpakkers met werk dat er écht toe doet.

Iedere dag staan onze mensen voor je klaar. Persoonlijk contact en een ongedwongen sfeer zijn de kenmerken van ons team. Wij zijn pas tevreden als de werkgever en werknemer beide blij zijn met de samenwerking!

Neem contact op

Ben je enthousiast geworden over Flexcraft? Neem dan contact op met onze afdelingen van de vestiging Rotterdam en kom gezellig eens op gesprek met ons. Graag kijken we samen naar hoe wij u van dienst kunnen zijn. Met welke afdeling wilt u contact opnemen?

Bouw, Techniek & Industrie     Horeca & Events     Young UP

Route naar Flexcraft Rotterdam