Personeel van Flexcraft

Flexcraft Uitzendbureau v2

Over Flexcraft

Flexcraft is een uitzendbureau dat landelijk opereert en streeft naar een breder aanbod van diensten in diverse sectoren. Ons bedrijf is opgedeeld in gespecialiseerde onderdelen die niet alleen nationale en internationale uitzendkrachten bemiddelen, maar ook BBL-leerlingen en ZZP'ers. We streven naar een persoonlijke aanpak met onze klanten, waarbij de lijnen kort zijn en we ze maximaal ontzorgen. Indien gewenst bieden we ook in-house services aan om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Flexcraft heeft 310 miljoen omzet (2022) en dagelijks ruim 13.000 uitzendkrachten aan het werk. 

Meer over Flexcraft   Neem contact op

Deskundig personeel

Flexcraft werft alleen gekwalificeerde en gemotiveerde uitzendkrachten. Zo bieden wij de hoogste kwaliteit.

Ontzorgen

Als Flexcraft streven we ernaar om onze klanten optimaal te ontzorgen. Wij staan 24/7 klaar om te helpen.

Diverse sectoren

Flexcraft heeft zich bewezen als een expert in verschillende sectoren, waaronder logistiek, productie, techniek en bouw.

Flexibiliteit

Flexcraft is zeer flexibel en past zich aan aan de specifieke behoeften van haar klanten.

Onze diensten

Uitzenden

Met onze uitzenddienst zorgen we voor de juiste match tussen werkgever en werknemer. Wij selecteren kandidaten op basis van hun ervaring en vaardigheden en zorgen ervoor dat ze bij de juiste werkgever terechtkomen. Wij zorgen voor de administratie en de salarisbetaling, zodat werkgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Detacheren

Onze detacheringsdienst biedt flexibiliteit aan werkgevers en werknemers. Werkgevers kunnen op korte termijn beschikken over goed opgeleide en ervaren werknemers, terwijl werknemers kunnen werken op projecten die passen bij hun kennis en vaardigheden. Flexcraft zorgt voor de salarisadministratie, de verzekeringen en de pensioenregelingen.

Werving & Selectie

Met onze werving & selectie dienst vinden wij de juiste kandidaat voor een vaste functie bij onze opdrachtgevers. Wij nemen het gehele wervings- en selectieproces uit handen en zorgen voor een match tussen werkgever en werknemer die past bij de bedrijfscultuur en het profiel van de functie.

Sociaal Ondernemen

Als sociaal ondernemer vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en geven hen de kans om werkervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Hierbij richten wij ons op de mogelijkheden die mensen hebben in plaats van op hun beperkingen.

European Work Support

Onze dienst European Work Support biedt ondersteuning aan werknemers die afkomstig zijn uit EU-landen en willen werken in Nederland. Wij helpen bij de aanvraag van een burgerservicenummer, het regelen van huisvesting en het afsluiten van een zorgverzekering. Hierdoor kunnen werknemers zich volledig richten op hun werk en integreren in Nederland.

AdobeStock 180113431 24

Onze werkwijze

Als Flexcraft zorgen we ervoor dat we de beste match vinden tussen werkgever en werknemer. Dit doen we in nauwe samenwerking met beide partijen. Wij staan voor onze medewerkers en geven onze opdrachtgevers de optimale aandacht en service waarbij het persoonlijk contact bovenaan staat. Wij zijn dus geen snel platform waarbij de klant en medewerker nog wel eens uit het oog worden verloren.

Wij ontzorgen opdrachtgevers in diverse sectoren in heel Nederland. Onze missie is het creëren en behouden van tevreden uitzendkrachten, want daar staat of valt alles mee. Omdat personeel één van de belangrijkste resources is van een bedrijf, zetten we ons samen met u als opdrachtgever in voor gemotiveerde en betrokken mensen, die met plezier en goed hun werk doen.

Neem contact op

Neem contact op!

Enthousiast geworden over de dienstverlening van Flexcraft? Neem dan gerust contact met ons op middels het bijgaande formulier. Wij stellen ons graag voor in een persoonlijk gesprek!

Telefoon: 088-7307900
E-mail: info@flexcraft.eu

Postadres:
Postbus 3078
4200 EB Gorinchem

Vestigingen

Hoofdkantoor Gorinchem
Einsteinstraat 9B
4207 HW Gorinchem

Vestiging Rotterdam
Anthonetta Kuijlstraat 49B
3066 GS Rotterdam

Vestiging Enschede
Stationsplein 10-11
7511 JD Enschede

 

Flexcraft; een onderneming in beweging

Flexcraft is een onderneming in beweging! In 2020 is Flexcraft overgenomen door de Horizon Groep; één van de grootste arbeidsbemiddelaars in de voedingsmiddelen industrie. Recent zijn uitzendorganisaties McDo-It, Axidus en Axxent overgenomen. Schrijf je in voor de business update e-mail en blijf op de hoogte van de toekomstplannen van Flexcraft.