De beste banen in de Techniek & Industrie
Flexcraft april 8 van 32 klein
Banen in de Techniek voor zzp'ers & uitzendkrachten

Mooie klussen, langdurige projecten en een wekelijkse, kosteloze betaling van je salaris; dat is werken via Flexcraft. Je hebt altijd persoonlijk contact met iemand van Flexcraft, er is altijd werk en als blijk van waardering geven wij met regelmaat leuke dingen aan onze vaklieden. Het belangrijkste is dat je echt bij ons hoort en deel uit gaat maken van de Flexcraft familie, onze hechte club van mensen.

Bekijk direct alle vacatures

Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie is dé betrouwbare partner voor alle organisaties in de bouw, techniek of (petrochemische) industrie die op korte termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise. Of organisaties nu opzoek zijn naar gemotiveerde uitzendkrachten of gespecialiseerde zzp'ers, Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie kan organisaties volledig ontzorgen. Flexcraft Techniek bestaat uit twee business units: Flexcraft Techniek ZZP Intermediair en Flexcraft Techniek Uitzendbureau. 

Zzp'ers

Het heeft zo z’n voordelen om via Flexcraft bemiddeld te worden wanneer je zzp’er bent. Dit kunnen we voor je betekenen:

  • Eerlijke tarieven
  • Je hoeft zelf geen opdrachten te zoeken en bedrijven te bellen, dat doen wij voor je
  • Wij kennen onze opdrachtgevers goed en kunnen daarom precies inschatten of de klus bij jou past
  • We betalen je wekelijks uit o.b.v. jouw ingediende en geaccordeerde uren
  • Bij onze opdrachtgevers doen we een uitgebreide creditcheck en verminderen hiermee voor jou het risico
  • Regelmatig bezoeken we jou bij je projecten en staan we klaar voor al jouw vragen

Ben je nog geen zzp’er maar wil je dit wel zijn? Geen probleem! Wij helpen je graag om zzp’er te worden en zorgen daarna direct voor je eerste klus.

Uitzendkrachten

Als uitzendkracht wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Zo regelen we huisvesting in Nederland waar iedereen een eigen kamer met internet heeft. Uiteraard houden we voor de huisvesting altijd rekening met koppels. Ook het vervoer regelen wij, zodat jij met de auto naar de verschillende projecten kunt. 

Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Er staat dan ook altijd iemand voor je klaar om je te helpen en te begeleiden. We hebben collega’s die jouw eigen taal spreken, wel zo makkelijk. Service staat bij ons hoog in het vaandel en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Heb je voorkeur voor bepaalde projecten? Dan houden we daar zeker rekening mee. Je hoeft niet bang te zijn dat je niets te doen hebt, wij hebben altijd werk voor je.

We verbeteren graag de kwaliteit die onze mensen leveren bij de opdrachtgever. Daarom wordt je bij ons altijd opgeleid en getest op de werklocatie door onze ervaren collega's. Je wordt bij ons dan ook betaald naar je kwaliteiten. Die betaling krijg je elke week, zonder extra kosten.

Vacatures Flexcraft Techniek

Direct aan de slag bij uitdagende projecten in de bouw, techniek of industrie? Bekijk dan hier al onze vacatures! Meld je aan en wij nemen direct contact met je op.

Alle bouw, techniek en industrie vacatures