De beste banen in de Bouw, Techniek & Industrie

Werken in de Bouw, Techniek & Industrie

Mooie klussen, langdurige projecten en een wekelijkse, kosteloze betaling van je loon; dat is werken via Flexcraft. Je hebt altijd persoonlijk contact met iemand van Flexcraft, er is altijd werk en als blijk van waardering geven wij met regelmaat leuke dingen aan onze vaklieden. Het belangrijkste is dat je echt bij ons hoort en deel uit gaat maken van de Flexcraft familie, onze hechte club van mensen.

Vacatures    Schrijf je in

Het perfecte project

Wij luisteren naar je wensen en kiezen op basis van je kennis en ervaring het perfecte project.

Vast contact

Bij Flexcraft heb je een vast contactpersoon die precies weet waar jij behoefte aan hebt.

Wekelijkse betaling

Bij Flexcraft wordt je salaris wekelijks en kosteloos uitbetaald.

3

Werken in de Bouw

Als je werkt in de bouw draait alles om teamwork, de projecten ga jij samen met andere professionals oppakken. Jij bouwt mee aan de toekomst en werkt daar dan ook hard voor. Wij werken ook graag hard voor jou! Zo gaan we op zoek naar de beste projecten waar jij aan de slag kunt. Wij hebben een divers aanbod aan projecten in de bouw en daar kan jij deel van uitmaken. Lees meer over werken en alle functies in de bouw of bekijk onze vacatures.

Meer lezen   Vacatures

Flexcraft april 11 van 32

Werken in de Techniek

Overal waar we kijken, zien we de invloed van techniek. Als je werkt in de techniek draag jij hier een steentje aan bij, hoe mooi is dat? Wij helpen jou met het vinden van het perfecte project. Door onze persoonlijke samenwerking weten we precies wat jij graag ziet in een functie. Door ons diverse aanbod in projecten vinden we altijd een passende klus. Lees meer over werken en alle functies in de techniek of bekijk onze vacatures.

Meer lezen    Vacatures

Isolatiemonteur AdobeStock 74556864

Werken in de Industrie

In de dynamische wereld van de industrie is passie en toewijding van essentieel belang. Bij Flexcraft industrie begrijpen we de waarde van jouw werk en streven we ernaar om je te ondersteunen bij elke stap van je carrière. Wij hebben een divers aanbod van projecten in de industrie en daar kan jij meteen aan de slag! Lees meer over werken en alle functies in de industrie of bekijk onze vacatures.

Meer lezen    Vacatures

Werken als zzp'er

Het heeft zo z’n voordelen om via Flexcraft bemiddeld te worden wanneer je zzp’er bent. Wij zorgen voor projecten waar jij meteen aan de slag kunt, dit hoef je niet zelf te doen. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en weten daarom goed of een project bij je past. Zo weten we ook meteen dat de opdrachtgevers vertrouwd zijn, op deze manier nemen we voor jou eventuele risico's weg.

Je wordt bij ons wekelijks en compleet kosteloos uitbetaald op basis van jouw ingediende en geaccordeerde uren. Daarnaast komen wij ook graag regelmatig langs bij je projecten en staan we klaar voor al jouw vragen!

Ben je nog geen zzp’er maar wil je dit wel zijn? Geen probleem! Wij helpen je graag om zzp’er te worden en zorgen daarna direct voor je eerste klus.

Meer lezen    Vacatures

Werken als uitzendkracht

Als uitzendkracht wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Er staat dan ook altijd iemand voor je klaar om je te helpen en te begeleiden. Service staat bij ons hoog in het vaandel en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Heb je voorkeur voor bepaalde projecten? Dan houden we daar zeker rekening mee. Je hoeft niet bang te zijn dat je niets te doen hebt, wij hebben altijd werk voor je.

We verbeteren graag de kwaliteit die onze mensen leveren bij de opdrachtgever. Daarom wordt je bij ons altijd opgeleid en getest op de werklocatie door onze ervaren collega's. Je wordt bij ons dan ook betaald naar je kwaliteiten. Die betaling krijg je elke week, zonder extra kosten.

Meer lezen    Vacatures

Vacatures Flexcraft Techniek

Direct aan de slag bij uitdagende projecten in de bouw, techniek of industrie? Bekijk dan hier al onze vacatures! Meld je aan en wij nemen direct contact met je op.