Flexcraft European Work Support

Lansbergen
Voor bedrijven
Samen zorgen wij er voor dat u het maximale uit uw productieproces haalt.
Foto 12 04 18 10 12 40
Working in Holland
We provide jobcoaching and manage our own houses
IMG 2714
Huisvesting & vervoer
Huisvesting en vervoer voor onze uitzendkrachten, met een keurmerk!
Tevreden uitzendkrachten zijn productieve medewerkers
Kas 624875734 LR

Flexcraft European Work Support werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt (vooral Midden- en Oost-) Europese uitzendkrachten.

Wij bieden u flexibele oplossingen, zonder risico’s, met de hoogste service en scherpste prijzen in één totaalpakket. Wij leveren het juiste personeel, zorgen voor een efficiënte planning en helpen u om uw flexibele arbeidsvraag effectiever, sneller, slimmer en dus efficienter in te vullen. 

Wij zijn de flexibele arbeidsschil om uw bedrijf, zo optimaliseert u uw productieproces.

Lees verder

3

Ontmoet ons team en collega's uit de branche

Doe mee met het Flexcraft golf evenement!

Op 14 september 2021 organiseert Flexcraft European Work Support een ontspannen dag bij Golfcentre Seve in Rotterdam. Na een golfclinic of golfwedstrijd maakt u tijdens het walking diner kennis met het team van Flexcraft en collega's uit de branche.

Weet u ons vliegtuig op de driving range te raken, dan wint u een mooie prijs. Wij kijken uit naar uw komst! 

Inschrijven

Gemotiveerde medewerkers

Onze medewerkers worden van A tot Z begeleid en ontzorgd; zo ondersteunen wij in alle administratieve zaken en voorzien in comfortabele- en gezonde huisvesting.

Altijd de juiste productie planning

Onze flexibele medewerkers staan direct voor u klaar. Samen zorgen wij er voor dat u het maximale uit uw productieproces haalt.

Werkzaam in alle branches

Wij zijn actief voor opdrachtgevers in alle denkbare branches, zoals logistiek, tuinbouw, productie, vleessector en de voedingsmiddelenindustrie.

Bakkerij 476586932 LR
Volledige ondersteuning

Opdrachtgevers noemen onze bereikbaarheid, flexibiliteit en onze correcte facturatie als enkele van onze sterkste punten. Onze jobcoaches zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan in direct contact met zowel de uitzendkrachten als de opdrachtgevers. Dankzij onze ruime ervaring en kennis, service op maat, groot netwerk, professionele recruiters uit verschillende landen, competitieve en eerlijke tarieven en flexibiliteit wat betreft het dagelijks op- en afschalen van medewerkers zijn we in staat bedrijven optimaal te ontzorgen.

Planning & Begeleiding

Onze branches

Wij werken in de volgende branches:

  • Vlees- en vleeswaren
  • Land- en tuinbouw
  • Warehouse/logistiek
  • In- en ompak
  • Productie
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Afvalverwerking & recycling
  • Glastuinbouw
  • Fruitteelt
Foto 12 04 18 10 12 44
Onze missie

Onze missie is dat we tevreden uitzendkrachten behouden. Immers tevreden uitzendkrachten zijn productieve medewerkers. Personeel is een van de belangrijkste productiemiddelen van een bedrijf. Juist daarom willen opdrachtgevers gemotiveerde mensen die met plezier hun werk doen en geen zorgen mee naar hun werk nemen.

In de groeiende markt van internationale arbeidsbemiddeling, waarbij steeds meer bedrijven de voordelen zien van het werken met buitenlandse werknemers en de concurrentie groot is, staat de zorg voor onze flexwerkers en relaties en het leveren van kwaliteit altijd voorop.

Dit is vooral terug te zien in onze begeleiding, huisvesting en het vervoer, maar begint al bij de informatieverschaffing in Polen en het vervoer en de ontvangst naar Nederland.

Optimaliseer uw werkplanning

Wilt u uw productie planning optimaliseren? Heeft u behoefte aan een meer flexibele pool van gemotiveerde en professionele werknemers?

Wij staan voor uw onderneming klaar! Wij komen graag bij u langs om onze kennis en kunde met u te delen.

Contact met Flexcraft