Een terugblik: Bouwbeurs 2023

10 maart 2023

It’s a wrap!

BouwBeurs 2023 zit erop en we hebben een fantastische week achter de rug.

Wij van Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie zijn hier de hele week aanwezig geweest. Het was gaaf om kennis te maken met alle geweldige bedrijven die hier aanwezig waren en natuurlijk ook alle enthousiaste kandidaten die bij ons langs zijn gekomen.

Veel mensen hebben bij ons een pijltje gegooid om kans te maken op een gereedschap set ter waarde van €200,-. Waar er veel laagvliegers waren, was er ook iemand met een schot in de roos! Een score van maar liefst 120 met drie pijlen is de overduidelijke winnaar geworden en hij heeft zijn prijs bij ons in ontvangst mogen nemen.

Links: (Sander Loos, Intercedent Flexcraft Bouw, Techniek en Industrie) Rechts: (Onze winnaar Jasper de Graaf, Boele en van Eesteren)

Links: (Sander Loos, Field Manager bij Flexcraft Bouw, Techniek & Industrie) Rechts: (Onze winnaar Jasper de Graaf, Boele en van Eesteren)

Na een groot succes op de Bouwbeurs staan wij ook op de Beurs voor Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen. Ben jij er ook bij? Kom dan gezellig langs bij onze stand D033 in hal 1 op 23/24/25 mei!

Meer over Flexcraft Techniek  Contact

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de Bouwbeurs 2023!