Voor bedrijven
Foto 12 04 18 10 12 40
Flexcraft ontzorgt

Wij ontzorgen opdrachtgevers in diverse sectoren, zoals productie, land- en tuinbouw, voedingsmiddelenindustrie en warehouse/logistiek in heel Nederland. Onze missie is het creëren en behouden van tevreden uitzendkrachten, want daar staat of valt alles mee. Omdat personeel één van de belangrijkste resources is van een bedrijf, zetten we ons samen met u als opdrachtgever in voor gemotiveerde en betrokken mensen, die met plezier en goed hun werk doen. Dit doen we door:

  • Heldere communicatie en informatie over het werken en wonen in Nederland
  • We laten mensen alleen komen als er daadwerkelijk werk voor ze is
  • Nauwgezette personeelsadministratie met tijdige en correcte salarisbetalingen
  • Goede ontvangst en persoonlijke begeleiding, zowel op het werk als thuis

De Nederlandse economie heeft arbeidsmigranten hard nodig. Zeker in sectoren als de land- en (glas)tuinbouw, productie en vleesindustrie bestaat een relatief groot deel van de workforce uit buitenlandse arbeiders, omdat er voor het werk te weinig Nederlanders gevonden kunnen worden.

Gemotiveerde medewerkers

Onze medewerkers worden van A tot Z begeleid en ontzorgd; zo ondersteunen wij in alle administratieve zaken en voorzien in comfortabele- en gezonde huisvesting.

Altijd de juiste productie planning

Onze flexibele medewerkers staan direct voor u klaar. Samen zorgen wij er voor dat u het maximale uit uw productieproces haalt.

Werkzaam in alle branches

Wij zijn actief voor opdrachtgevers in alle denkbare branches, zoals logistiek, tuinbouw, productie, vleessector en de voedingsmiddelenindustrie.

Alle kandidaten die via Flexcraft werken, zijn persoonlijk door ons of één van onze partners geselecteerd. Wij bemiddelen onder andere kandidaten vanuit Bulgarije, Oekraïne, Polen en Roemenië.

Werving & selectie

Wij verzorgen huisvesting en vervoer voor onze uitzendkrachten, met keurmerk!

Huisvesting & vervoer

Als gespecialiseerd uitzendbureau zijn wij als geen ander bekend met de planning van grote groepen medewerkers.

Planning & begeleiding

Optimaliseer uw werkplanning

Wilt u uw productie planning optimaliseren? Heeft u behoefte aan een meer flexibele pool van gemotiveerde en professionele werknemers?

Wij staan voor uw onderneming klaar! Wij komen graag bij u langs om onze kennis en kunde met u te delen.